Køb zolpidem 10 mg uden recept

1.678,87 kr.3.690,89 kr.

Beskrivelse

Køb zolpidem 10 mg uden recept.

Zolpidem er en ikke-benzodiazepinreceptormodulator, der primært bruges til at behandle søvnløshed hos patienter, der har problemer med at falde i søvn. Forbedre søvnlatens- og varighedsmålinger og reducere opvågninger hos patienter med forbigående søvnløshed. Det kan også forbedre søvnkvaliteten hos patienter med kronisk søvnløshed og kan virke som et mildt muskelafslappende middel. Vi gennemgår indikationer for Ambien, herunder teamroller.

zolpidem 10 mg til salg i DANMARK, NORGE og SVERIGE uden recept

Navnet på din medicin er Ambien 5 mg eller 10 mg tabletter (omtalt som Ambien i denne indlægsseddel). Zolpidem indeholder et lægemiddel kaldet zolpidem tartrat.

Det tilhører en gruppe lægemidler kaldet hypnotika. Det virker ved at virke på hjernen for at hjælpe med at sove.

Ambien bruges til at behandle voksne med midlertidige søvnforstyrrelser, der generer dig eller forstyrrer dit daglige liv. Disse omfatter voksne søvnforstyrrelser såsom:

  • Svært ved at falde i søvn
  • vågne op midt om natten
  • vågner for tidligt

Når det er muligt, vil en læge identificere søvnproblemet og dets underliggende faktorer, før han ordinerer denne medicin. Hvis han ikke har haft søvnproblemer 7 til 14 dage efter behandlingsstart, kan det indikere en underliggende tilstand. Din læge vil se dig regelmæssigt.

Ambien bruges til kortvarig behandling af søvnløshed hos voksne. Brug det ikke i lang tid. Behandlingen bør være så kort som muligt, fordi risikoen for afhængighed stiger med behandlingens varighed. Spørg din læge, hvis du er usikker.

zolpidem 10 mg uden recept

Køb den bedste kvalitet af zolpidem 10mg, bestil nu hos os på Bota Apotek til diskret levering. Vi leverer diskret til alle adresser i Danmark. Køb nu hos sikkert-apotek

Yderligere information

KVANTITET

100, 150, 200, 300, 400

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Køb zolpidem 10 mg uden recept”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *